Home / archiefcentraal / fietscontrole bij cbs de spiegel in dalfsen

fietscontrole bij cbs de spiegel in dalfsen

Bij cbs De Spiegel werden op de donderdagen 11 en 18 oktober de jaarlijkse fietscontrole gehouden. Jan Rosink en Aad van den Bergh hebben namens Veilig Verkeer Nederland de fietsen van groep 3 tot en met 8 gecontroleerd.

Het doel van deze fietscontrole was om de kinderen op een verkeersveilige fiets aan het verkeer te laten deelnemen. Vooral nu de donkere dagen er aan komen is het belangrijk dat onder andere de verlichting, banden en remmen van de fiets in orde zijn. Kleine reparaties werden direct uitgevoerd. Eventuele andere gebreken werden genoteerd op een kaartje dat de kinderen aan ouders kunnen geven. Voldeed de fiets aan alle wettelijke eisen, dan kreeg de fiets een OK-sticker van Veilig Verkeer Nederland. Van de 189 gecontroleerde fietsen waren 156 fietsen in orde.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.