evenementenhal locatie rock concert voor kika

Tribute to the classics of rock is een muziekfestival met als doel het eren en doen herleven van de muzikale stromingen en bands uit de jaren 60, 70 en 80 uit de vorige eeuw. Bands en componisten die vele decennia lang miljoenen mensen hebben beïnvloed en gevormd op gebied van tekst, compositie en artistieke uiting. De organisatie van de evenementen is gebaseerd op het non-profitprincipe en is in handen van een team van ervaren vrijwilligers.

Ieder evenement beoogt om een Nederlandse welfare-instelling of -organisatie financieel te ondersteunen. Daarnaast wil de organisatie van Tribute to the classics of rock de activiteiten van deze meestal door vrijwilligers gedragen instellingen ruim onder de aandacht brengen van een breed publiek. In de tweede editie wordt de KiKa gesteund.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder-, en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

De derde editie van Tribute to the classics of rock vindt plaats op 20 oktober 2012 in de Evenementenhal in Hardenberg vanaf 20.00 uur. Vier classic rock tributebands en een festivalmarkt. Aan deze editie werken de volgende bands mee:

Anotherjourney – tribute to Journey

4eigner – tribute to Foreigner

Bitesnake – Tribute to Whitesnake

Stormbringer – tribute to Deep Purple

De ticketkosten bedragen 12,50 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de kassa. Kaarten zijn online te bestellen via de website: www.tributetotheclassicsofrock.com of af te halen bij de kantorenreceptie van Evenementenhal, Energieweg 2 te Hardenberg.

Het festival opent haar deuren om 19.30 uur. Het evenement duurt tot 02.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.