enorme belangstelling infoavond zonne energie

De bedrijfsruimte van Dijkman Energysystems aan de Weerd 10 in Heino was dinsdag 16 oktober het decor voor de eerste inloopavond over zonne-energie. Ruim 180 geïnteresseerden kwamen kennis opdoen over de verschillende soorten zonnepanelen, montagematerialen en subsidiemogelijkheden.

“Het was onze insteek om een laagdrempelige inloopavond te organiseren. Daarin zijn we zeker in geslaagd. Velen hadden ook de moeite genomen om hun energierekening mee te nemen.”, stelt Dennis Dijkman. “Deze bezoekersaantallen hadden we echter niet ingeschat. Helaas hebben we niet iedereen van advies en informatie kunnen voorzien. Van de helft hebben we de persoonlijke gegevens en nemen we deze week contact op om een vrijblijvende een afspraak te maken.” Gezien de grote vraag naar informatie is Dijkman voornemend om in november een nieuwe inloopavond te organiseren.

Wie eerder informatie wenst over zonne-energie en de fiscale voordelen kan contact opnemen via 06-33695855. Voor meer informatie www.dijkmanenergysystems.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.