elektro centrum lemelerveld viert feest

Elektro Centrum in Lemelerveld bestaat op 27 oktober 25 jaar en dat wordt gevierd. Vrijdag 26 was de eerste jubileumdag met er honderden acties en aanbiedingen. Deze aanbiedingen op allerlei gebieden zijn te vinden in een grote tent achter de winkel. “We hebben superscherpe prijzen voor bijvoorbeeld televisies, stofzuigers, koffiezetters en nog veel meer. Daarnaast zijn er in de winkel veel artikelen met een korting van wel 25 procent. Het is beslist de moeite waard een bezoekje te brengen”, zegt Gerco Slotman van Elektro Centrum.

Naast de aanbiedingen kun je ook leuke prijzen winnen met ‘Kraak de kluis’, zijn er demonstraties, demostands en staat er een hapje en drankje voor de klanten klaar. Je kunt op vrijdag 26 oktober van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 22 oktober van 9.00 tot 16.00 uur terecht bij de winkel aan de Vilstersestraat 11 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.