dutch treat speelt bij jazzclub hardenberg

Tijdens de matinee van de JazzClub Hardenberg op zondagmiddag 21 oktober, trad het trio Dutch Treat op. Dit trio, bestaande uit muzikanten uit Amersfoort, beschikt over een zeer afwisselend repertoire met verschillende uitvoeringen van jazzstandards, met bewerkingen en teksten van henzelf en andere Nederlandse tekstschrijvers, waaronder van Annie M.G. Schmidt en Max Teawhistle.

Zo was er voor de toehoorders voor elk wat wils. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van de zeer originele en verrassende Nederlandse teksten, gezongen op een onnavolgbare wijze door Nienke Geertsma. Teksten die vertolkt werden op een solide muzikale basis, gevormd door bassist Jeroen de Valk en gitarist Peter Smit. Instrumentaal werd het geheel gecompleteerd en afgerond door muzikale hoogstandjes van de internationaal bekende mondharmonicaspeler Jan Verwey.

De volgende matinee van JazzClub Hardenberg is volgende maand op 18 november 2012 met de Sunny Side Jazzband die als muzikale gast de internationaal bekende zangeres Lils Mackintosh gaat begeleiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.