Home / archiefcentraal / dommerdieck speelt kampioenswedstrijd

dommerdieck speelt kampioenswedstrijd

Trainer Bert Schoonewille heeft de beschikking over een complete en fitte selectie. SDO 3 is al een paar eerdere competities ingedeeld geweest bij D’ommerdieck 1. De uitslagen liggen altijd dicht bij elkaar en meestal in voordeel van d’Ommerdieck. De laatste krachtmeting tussen de twee teams was een paar weken geleden uit bij SDO en deze wedstrijd werd door d’Ommerdieck 1 gewonnen met 10-13.

D’Ommerdieck zal dan ook alles doen om de thuiswedstrijd te winnen. Gezien de statistieken zou dit mogelijk moeten zijn, maar ‘je weet nooit welke spelers SDO mee neemt naar sportpark in Nieuwleusen’, aldus de vereniging.

De wedstrijd begint om 15:30 uur op Het Klaverblad in Nieuwleusen.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.