diefstal luxe autos dalfsen in opsporing verzocht

Het Nederland 1-programma Opsporing Verzocht wordt vanavond het item van de gestolen dure auto’s uit Dalfsen getoond. Dit item stond voor de uitzending van vorige week gepland maar werd in verband met de ongeregeldheden in het Groningse Haren een week doorgeschoven. De uitzending begint om 21.30 uur.

In de nacht van 16 op 17 augustus worden bij een woninginbraak aan de Veldweg in Dalfsen twee peperdure auto’s gestolen. Korte tijd later wordt met de gestolen Porsche 911 en de Mercedes getankt langs de A50 in Heerde. Hierbij wordt niet afgerekend en gaat men er zonder te betalen vandoor.

Een dag later wordt de Porsche gezien in Rheden en Arnhem. Bij een achtervolging waarbij de Porsche door de gesloten spoorbomen, vlak voor een passerende intercity rijdt, knalt de bestuurder uiteindelijk met de Porsche tegen de vangrail. De bestuurder wordt hierbij aangehouden. De Mercedes wordt onbeheerd aangetroffen in Lathum.

De tweede verdachte wordt nog gezocht. Van de beide verdachten zijn bewakingsbeelden gemaakt tijden het tanken zonder te betalen in Heerde. Deze bewakingsbeelden worden in de uitzending aan de kijker getoond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.