de grenshoeve hield goodiebagactie

Ontvangst met een glas bubbels en een in chocolade gedoopte aardbei, verschillende stands, twee modeshows. Op de ladies night van 10 oktober bij Auberge ’t Asje was Marielle Vreeken met Beauty & Wellness De Grenshoeve ook vertegenwoordigd. In de goodiebag, die alle dames aan het eind van de avond kregen, had zij een spectaculaire actie. De dames kunnen namelijk een wellnessarrangement winnen.

Druk, druk, druk

Hardwerkende vrouwen maken vaak weinig tijd vrij voor zichzelf. Door hun baan, gezin en sociaal leven is hun agenda overvol. Het ontbreekt hen aan tijd en energie om goed voor zichzelf te zorgen. Maar wat zouden ze zich graag voelen zoals de modellen van ladies night. Mooi, trots en met nieuwe energie.

10 jaar jonger in 10 dagen

Behandeld worden bij Beauty & Wellness De Grenshoeve is een bijzondere ervaring. Elke klant ontvangt een individueel programma en speciaal voor haar samengestelde thuisverzorgingsproducten. Altijd compleet op maat, afgestemd op huidconditie, levensstijl, wensen en seizoenen.

Over Marielle Vreeken

Marielle Vreeken helpt vrouwen met een drukke baan al hun stress los te laten, zodat zij er 10 jaar jonger uitzien en zich als herboren voelen. Haar missie is vrouwen jonger te laten voelen en meer energie te geven, zodat zij zelfvertrouwen uitstralen en zich sterk voelen. Deze vrouwen zijn evenwichtig, vol energie en kunnen de hele wereld aan. Marielle heeft hiervoor speciale programma’s ontwikkeld, zie www.degrenshoeve.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.