Home / archiefcentraal / dalfsense in zwolle aangehouden met hennep

dalfsense in zwolle aangehouden met hennep

In een woning aan de Pieter Steynstraat in Zwolle zijn woensdagmiddag 10 oktober twee vrouwen uit Dalfsen (25) en Zwolle (33) aangehouden voor het bezit van meerdere zakken henneptoppen die ze aan het knippen waren.

‘s Middags was er een melding gedaan dat er vanaf het balkon afvalzakken met wiet naar beneden werden gegooid, om dit in auto’s af te voeren. De politiemensen gingen bij het duo aan de deur en vonden in de woning een zak met hennep en diverse henneptoppen. Het aanwezige duo is aangehouden. Tegen hen wordt een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.