Home / archiefcentraal / cursus carinova borstvoeding de beste start

cursus carinova borstvoeding de beste start

Carinova houdt in Dalfsen weer de cursus Borstvoeding, de beste start en wel op donderdag 8 november. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee avonden: 8 en 15 november. De cursus vindt plaats in het wijkgebouw, Ruitenborghstraat 30 in Dalfsen. Opgave graag vóór 25 oktober. Via telefoonnummer 0900 86 62 (lokaal tarief) kunt u een opgaveformulier aanvragen, maar via de website www.carinova.nl kunt u zich ook rechtstreeks opgeven. De cursus is gratis.

Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.carinova.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.