cursus carinova borstvoeding de beste start

Carinova houdt in Dalfsen weer de cursus Borstvoeding, de beste start en wel op donderdag 8 november. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee avonden: 8 en 15 november. De cursus vindt plaats in het wijkgebouw, Ruitenborghstraat 30 in Dalfsen. Opgave graag vóór 25 oktober. Via telefoonnummer 0900 86 62 (lokaal tarief) kunt u een opgaveformulier aanvragen, maar via de website www.carinova.nl kunt u zich ook rechtstreeks opgeven. De cursus is gratis.

Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.carinova.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.