creabest ommen viert 10 jarig jubileum

Deze maand is het tien jaar geleden dat Berthine Navest samen met haar vader Creabest startte. Creabest is begonnen met het geven van creatieve workshops. Later kwam daar een webwinkel en verkoop via beurzen bij, en in 2010 opende Creabest een hobbywinkel in Ommen. Inmiddels is Creabest uitgegroeid tot één van de bekendste scrapbook- en stempelwinkels van Nederland.

Om dit 10-jarig bestaan te vieren, organiseert Creabest onder meer twee feestdagen: op zaterdag 13 en 20 oktober. Tijdens deze dagen zijn er demonstraties en gratis mini-workshops, worden er leuke prijzenpakketten verloot en zullen er speciale aanbiedingen zijn. De demonstraties en gratis mini-workshops zullen je laten zien wat er allemaal voor mogelijkheden zijn met de materialen die Creabest verkoopt. Zo kun je aan de slag om een bijzonder fotoboekje te maken, maar ook een leuke stempelkaart.

Nieuw is dat Creabest zich sinds kort ook richt op mixed media, waarbij de klassiekere kunstschildertechnieken gecombineerd worden met materialen en technieken uit de stempel- en papierhobby. Ook hiervoor zullen verschillende demonstraties gegeven worden.

De feestdagen bij Creabest zijn van 10.00 tot 17.00 uur in de winkel van Creabest, Kerkstraat 8, Ommen. Voor meer informatie over deze dagen ga je naar www.creabest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.