college van benw op bezoek in lemelerveld

Het college van Dalfsen gaat op woensdag 17 oktober op bezoek bij de inwoners van Lemelerveld en Dalsmholte, tijdens de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Lemelerveld. ’s Middags gaat het college samen met Plaatselijk Belang de kern in om actuele zaken te bekijken. Dat kunnen bijvoorbeeld verkeersproblemen zijn of wensen die de inwoners van de kern hebben.

Tijdens de informatieavond komen ook actuele zaken aan bod, zoals woningbouwlocaties in Lemelerveld,

het Kroonplein, glasvezel en er wordt een presentatie gehouden over de N348. Inwoners hebben tijdens de informatieavond ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Vooraf kunnen ze aangeven wat ze willen

vragen en/of er problemen zijn in de buurt, bijvoorbeeld op het gebied van verkeer. Het college kan dan op de avond zelf direct antwoord geven op de vragen.

Als er veel vragen of opmerkingen komen over hetzelfde onderwerp, dan wil het college daar tijdens het middagprogramma naar kijken. Vragen en opmerkingen kunnen tot uiterlijk dinsdag 16 oktober gemaild worden naar e.zwiers@dalfsen.nl De informatieavond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Reimink in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.