Home / archiefcentraal / chris regeling kan nederlaag niet voorkomen

chris regeling kan nederlaag niet voorkomen

Het eenrichtingsverkeer, voornamelijk in de tweede helft, richting het domein van Chris Regeling werd pas in de 73e minuut bezegeld met een doelpunt. Dennis Plaggenmarsch scoorde het enige doelpunt van de middag en schoot Banthum naar de volgende ronde waar SV Dedemsvaart de tegenstander zal zijn.

De kanaalderby stond in teken van de Gemeentecup Hardenberg, nieuwe stijl. Het lot had vriend en buurman Banthum gekoppeld aan de Mainbargers, een leuke wedstrijd in het verschiet en een kleine pleister op de wond, aangezien beide kemphanen voor 2 x 90 minuten dit seizoen niet tot elkaar veroordeeld zijn.

Echter was de uitvoering een stuk minder. Beide oefenmeesters gaven enkele spelbepalende spelers rust of basisspelers acteerden nu in het tweede elftal. De eerste helft ging nog redelijk gelijk op al moest Chris Regeling al zijn kwaliteiten aanspreken om een vroege achterstand van zijn ploeg te voorkomen. Hij slaagde met vlag en wimpel. Zijn collega, Berry Noppers, had het een stuk eenvoudiger…

Na rust had Banthum vrij spel, de thuisploeg kwam amper meer over de middenlijn en het verschil tussen 3e en 2e klasse voetbal kwam in al haar schoonheid tot uiting. Niet dat je er nou bijster warm van werd als rechtgeaardde Mainbarg-liefhebber. Het was enkel en alleen aan het gele gevaar uit de Marke te danken dat het lang 0-0 bleef.

Chris Regeling had meer dan fantastische antwoorden op 100 procent kansen en kwam steeds als winnaar uit de talrijke mogelijkheden voor de groenwitten. Maar ook Regeling was compleet kansloos op de doeltreffendheid van Dennis Plaggenmarsch die fraai de eindstand tegen de winkelhaak deponeerde.

Desondanks werd Chris unaniem verkozen tot man van de wedstrijd door een zeer kundige jury die wel een zeer hoog Nijboerstraat gehalte had, waarvoor mijn dank.

Komende zaterdag speelt Mariënberg thuis voor de competitie tegen de verrassende koploper Lutten die bij winst de 1e periodetitel kan opeisen, ik voel daar een leuke uitdaging aankomen.

Oud-trainer Hennie Haverkort inspireert misschien Mariënberg al, hij bied zaterdag op het altijd gezellige Westerpark de wedstrijdbal aan.

Opstelling: Chris Regeling, Wilko Wittenberg, Marcel Bolks, Erik Huibers, Roy Botter, Han Bouwhuis, Theo de Lange (46. Edwin Hofsink), Rolf Hofsink (70. Arjan Peters), Niek Noeverman, Roy Doek (55. Bertin Veurink), Ruud Buitenhuis.

Man v/d Wedstrijd: CHRIS REGELING (Gekozen door Linda Rosink, Suzanne van den Hoeven en Marieke de Bruin).

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.