champagneproeverij qualyvines wine trading

Qualyvines Wine Trading uit Balkbrug houdt op maandag 5 november samen met Restaurant Koperen Kees in Zwolle een champagneproeverij met aansluitend een champagne-netwerkdiner. Tijdens dit evenement zullen de champagnes van Chassenay d’Arce geïntroduceerd worden voor de Nederlandse markt.

Sinds 2002 importeert Qualyvines betaalbare kwaliteitswijnen vanuit de hele wereld voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Qualyvines is altijd op zoek naar wijnen van authentieke, zeldzame of aparte druiven. Een tikkeltje eigenwijs van smaak, dus nooit ‘the wine next door’. Chassenay d’Arce past met hun prijswinnende champagnes uitstekend binnen dit concept.

Speciaal voor de proeverij hebben Qualyvines, Koperen Kees en Chassenay d’Arce de handen ineen geslagen om ondernemers uit de regio Zwolle de mogelijkheid te bieden onder het genot van een glas champagne te netwerken en dineren.

Vanuit Frankrijk zal Erwan Thill overkomen om de proeverij te begeleiden en een presentatie te geven over het wereldwijd bekroonde champagnehuis Chassenay d’Arce. De koks van Koperen Kees zullen bijpassende hapjes verzorgen tijdens de proeverij. Aansluitend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het champagne-netwerkdiner. Dit viergangendiner is speciaal samengesteld voor deze avond en wordt aangeboden tegen een scherpe prijs.

Met de feestdagen in het vooruitzicht biedt Qualyvines de gasten een korting van twintig procent op champagnes en relatiegeschenken die worden besteld tijdens het evenement.

Restaurant Koperen Kees bevindt zich aan Spinhuisplein 14 in Zwolle. De champagneproeverij duurt van 16 tot 19 uur en deelname hieraan is gratis. Het champagne-netwerkdiner duurt van 19.15 tot 21 uur en kost 37,50 euro. Inclusief champagnearrangement wordt dit 10 euro extra. Aanmelden voor 1 november via info@qualyvines.nl of 0523-611072.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.