Home / archiefcentraal / brandweer rukt uit voor koolmonoxide meting

brandweer rukt uit voor koolmonoxide meting

Donderdagavond 25 oktober werd de brandweerpost Dalfsen gealarmeerd om metingen te verrichten in verband met een mogelijke koolmonoxide-uitstoot in een woning aan de Barbierlaan, in de Gerner Marke in Dalfsen. Doordat de oefenavond net was afgelopen waren ze binnen drie minuten ter plaatse.

Ter plaatse aangekomen is men met meetapparatuur en adembescherming de woning binnen gegaan verschillende metingen te doen. Op diverse plaatsen, waaronder bij de CV-installatie werden geen schadelijke hoeveelheden gemeten. De brandweer kon retour kazerne.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.