binnenbad kontrast blijft open

Afgelopen maandag heeft Kontrast samen met de nieuwe huurder een huurovereenkomst voor 10 jaar getekend voor bad en kleedkamers. Opmerkelijk, in een tijd dat overdekte baden in verschillende gemeentes wegbezuinigd worden en particuliere initiatieven spaarzaam zijn op het gebied van overdekt zwemmen. Het bad zal verder gaan onder de naam ZwemCentrum Dalfsen.

De eigenaren van ZwemCentrum Kollum hoorden enkele weken geleden dat het bad in Dalfsen zou gaan sluiten en ondernamen actie. Het resultaat is dat ZwemCentrum Dalfsen vanaf 1 januari 2013 een feit is.

Hanny en Jenni Hilgenkamp, eigenaren van Kontrast Sport & Wellness zijn blij met de overeenkomst met de ondernemers Hans Pantjes, Ronal Pantjes en Michel Vaatstra van ZwemCentrum Dalfsen. Deze ondernemers exploiteren sinds zes jaar een eigen accommodatie in Kollum, in het noorden van het land. Zij zijn daar gevestigd in een plaatsje met ruim 5000 inwoners en bieden daar voor een ieder wat wils.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website www.zwemcentrumdalfsen.nl Wilt u alvast eerder informatie dan kunt u een mail sturen naar info@zc-kollum.nl of bellen met 0651002824. Ook is er op 28 december een open dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.