bijeenkomst veranderingen bij nah en dementie

Carinova Steunpunt Mantelzorg en de plaatselijke Mantelzorgadviesraad (MAR) Ommen houden op donderdag 15 november een themabijeenkomst voor mantelzorgers en iedereen die betrokken is bij mantelzorg.

De bijeenkomst vindt plaats in het Carinovagebouw, van Reeuwijkstraat 50 in Ommen en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Wilt u meer informatie over deze avond dan kunt u contact opnemen met Femmie Stolte van het Steunpunt Mantelzorg Carinova, tel. 0900 86 62 (lokaal tarief) of via de mail steunpuntmantelzorg@carinova.nl Ook kunt u hiervoor terecht bij Joke Schonewille van de Mantelzorgadviesraad, tel. (0529) 45 64 21. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden en opgave is niet verplicht.

Programma

Tijdens het eerste gedeelte van de avond zal aan de hand van een powerpoint-presentatie aandacht worden geschonken aan de relatie tussen gedragsveranderingen bij niet-aangeboren hersenletsel (NAH), dementie en mantelzorg.

Het tweede gedeelte van de avond vertelt Anita Bangma haar ervaringen als mantelzorger van haar echtgenoot die NAH heeft. Dit gebeurt aan de hand van een interview. Ze vertelt over de impact die deze ziekte gehad heeft op haar leven en op dat van haar echtgenoot. U bent van harte uitgenodigd haar verhaal te horen.

Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg kunt u vinden op www.carinova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.