Home / archiefcentraal / betrokkenen krijgen cadeaubon na ongeluk

betrokkenen krijgen cadeaubon na ongeluk

De dertig passagiers die vrijdag 21 september betrokken waren bij het busongeluk in Rouveen, hebben van Syntus een VVV-bon van 15 euro gekregen. Dat meldt de Stentor vandaag. De verzekeraar van Syntus zou de schade zoveel mogelijk proberen te vergoeden.

Bij het ongeluk op de kruising tussen de Scholenweg en de Kruumteweg verleende een personenauto geen voorrang, waardoor de bus eerst op de auto botste, toen tegen een boom kwam en daar volledig uitbrandde.

Veertien scholieren raakten gewond, negen van hen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen. Er vielen geen zwaargewonden, en een dag na het ongeluk waren alle gewonden weer thuis uit het ziekenhuis. Normaal gesproken krijgen betrokkenen bij een (bus)ongeluk van Syntus een bos bloemen ter waarde van 15 euro.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.