bakker en ver weide clubkampioenen pc avereest

Ponyclub Avereest hield afgelopen haar jaarlijkse clubdag. Een gezellige en sportieve dag voor alle leden in de Diamanthal. In een onderlinge wedstrijd werd gestreden om de laatste punten in de strijd om de felbegeerde titel van beste combinatie van het groene seizoen 2012.

Een aantal wedstrijden in het groene seizoen was vooraf aangewezen om mee te tellen in de competitie. Wanneer er op deze wedstrijden een prijs wordt gehaald, levert dit afhankelijk van de klassering een aantal punten op. Daarnaast waren er punten te behalen op de clubdag. De combinatie van pony en ruiter die de meeste punten heeft behaald, mag zich een jaar lang clubkampioen noemen. Aan het einde van de clubdag is er met alle leden parade gereden en werden de winnaars bekend gemaakt.

Voorzitster van de ponyclub Liane Veerman gaf aan dat het tot het laatst toe erg spannend was, er waren meerdere kanshebbers op de titel. Marjolein Jonkers heeft de wisselbeker voor de beste springcombinatie afgestaan aan Ilja Bakker met haar pony Alegro. Grietje van der Weide mocht de wisselbeker voor de dressuur opnieuw in ontvangst nemen, zij en haar pony Mistral waren, net als vorig jaar, de beste dressuurcombinatie van het groene seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.