Home / archiefcentraal / autobedrijf zieleman sponsort jeugd flash

autobedrijf zieleman sponsort jeugd flash

Autobedrijf Wout Zieleman is in 1985 opgericht door, zoals de bedrijfsnaam al gesuggereerd Wout Zieleman. Zieleman is een echt familiebedrijf, samen met vrouw Geesje en zonen Wilko en André staan zij klaar voor hun klanten. Het autobedrijf is specialist in jong gebruikt, hebben altijd meer dan 100 auto’s op voorraad, is een APK-keuringstation en heeft een Carwash Center op een uitstekende locatie middenin het dorp.

Wilko en André Zieleman willen graag hun steentje bijdragen om de jeugd van Volleybalvereniging Flash te laten volleyballen. Door hun sponsoring kunnen deze meisjes in mooie kleding aan de wedstrijden beginnen en hopelijk leidt dit tot veel sportieve prestaties.

Op de foto staan A1, B1 en C1 met hun trainers Boy Soentpiet, Marcel Stroeve, Erik Volkers en de sponsoren Wilko en André Zieleman. Ronald Durieux bedankt Wilko en André namens de sponsorcommissie voor deze samenwerking.

Wilt u ook Volleybalvereniging Flash ook sponsoren? Check dan onze website voor meer informatie www.flashnieuwleusen.nl of neem contact met ons op via e-mail sponsorzaken@flashnieuwleusen.nl

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.