altena caravanstalling kleedt dames marienberg

Geknipt en Geplakt

Toekomstig schoondochter, Sabine Wind, zal vast en zeker aan de bel getrokken hebben bij haar aanstaande schoonvader of hij niet wat wilde sponsoren bij het dameselftal. Hoe de sponsoring ook tot stand is gekomen, de vrouwen van Mariënberg lopen er sinds afgelopen zaterdag er wel weer picobello bij.

De familie Altena, die al jarenlang een caravanstalling aan de Kanaalweg Oost bestiert, tastte in de buidel en overhandigde op het sportpark het Westerpark fraaie polo-shirts aan de dames. Natuurlijk ging het gezelschap op de foto en werden ze bedankt met een bosje bloemen en enkele versnaperingen in de gezellige kantine. Wij willen hierbij Altena Caravanstalling nogmaals van harte bedanken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.