Home / archiefcentraal / altena caravanstalling kleedt dames marienberg

altena caravanstalling kleedt dames marienberg

Geknipt en Geplakt

Toekomstig schoondochter, Sabine Wind, zal vast en zeker aan de bel getrokken hebben bij haar aanstaande schoonvader of hij niet wat wilde sponsoren bij het dameselftal. Hoe de sponsoring ook tot stand is gekomen, de vrouwen van Mariënberg lopen er sinds afgelopen zaterdag er wel weer picobello bij.

De familie Altena, die al jarenlang een caravanstalling aan de Kanaalweg Oost bestiert, tastte in de buidel en overhandigde op het sportpark het Westerpark fraaie polo-shirts aan de dames. Natuurlijk ging het gezelschap op de foto en werden ze bedankt met een bosje bloemen en enkele versnaperingen in de gezellige kantine. Wij willen hierbij Altena Caravanstalling nogmaals van harte bedanken.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.