Home / archiefcentraal / 25 miljoen lichtjes schitteren in slagharen

25 miljoen lichtjes schitteren in slagharen

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is vanaf 6 oktober tot en met 4 november is vrijwel elke dag de Miracle of Lights. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd in het park en wordt door de gasten enthousiast ontvangen.

De Miracle of Lights Parade zorgt ervoor dat in de donkere dagen extra licht wordt toegevoegd aan het park. De parade bestaat uit acht fraaie antieke voertuigen, waaronder een treinstel, oldtimer en vrachtwagen, en meer dan vijftig internationale artiesten. Danseressen, acrobaten, steltlopers en trapezeartiesten gaan – begeleid door prachtige muziek – in optocht door onze Main Street. De wagens en artiesten zijn aangekleed met lichtjes.

In totaal schitteren er 2.500.000 lichtjes tijdens de Miracle of Lights. Wanneer de parade de fontein bereikt, zal deze spectaculair worden afgesloten met een trapezeact, zangeres en groots vuurwerk. Naast het park een dag bezoeken is het ook mogelijk om tijdens dit evenement te overnachten in het vakantiepark. Voor dit evenement is een speciaal arrangement samengesteld met een Miracle of Lights verrassing voor kinderen.

Voor meer informatie over dit evenement kijk op www.slagharen.com

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.