11 oktober is speciale dag in vechtgenotenhuis

In het Vechtgenotenhuis wordt op 11 oktober, in het kader van de borstkankermaand, van 11.00 tot 16.30 uur een speciale dag gehouden.

U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee met een lekkernij. U kunt zich deze dag bij ons laten verwennen door een schoonheidsspecialiste, voetreflexzonetherapeut of kapster. Voor de liefhebber zijn er sieraden en tassen te koop.

Verder is Caramello Haarwerken uit Dalfsen aanwezig met enkele haarwerken, onderhoudsproducten, wenkbrauwpoeder, make-up en mutsjes. Caramello doet ook in hoofdhuidbehandelingen (psoriasis, eczeem, altijd jeuk!) en zal hier ook producten voor meenemen.

Hieronder vallen ook de producten welke zij de mensen na een chemokuur aanbevelen voor het mooi hergroeien van het eigen haar.

De lunch wordt verzorgd door Tante Pos uit Ommen. Dragt Groente en Fruit uit Vollenhove verzorgt deze dag een fruitcocktail.

Na de lunch verzorgt Margriet Massier een flitsende modeshow van eigengemaakte vilten hoeden.

Vanuit het Vechtgenotenhuis zijn er verkoopartikelen en informatie over het nieuwste activiteitenaanbod.

Deze dag vindt plaats in het kader van Oktober Borstkankermaand, maar iedereen die tot de doelgroep van het Vechtgenotenhuis behoort, is deze dag van harte welkom.

Deelname is gratis!

Het Vechtgenotenhuis zou het fijn vinden als u zich voor deze dag via de mail of telefonisch opgeeft, maar ook zonder opgave bent u van harte welkom.

Wij hopen u te ontmoeten op Beerzerweg 5D te Ommen.

Iedere bezoeker die op deze dag een bezoekersformulier invult, maakt kans op een dinerbon voor twee personen van Restaurant De Bootsman uit Ommen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze special dag en/of onze activiteiten ?

Kijk voor meer informatie dan naar onze website en u ziet de details. (www.vechtgenoten.nl) Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Voor (ex) kankerpati├źnten en hun naasten. Voor uw opgave: vechtgenoten@live.nl of tel.nr 06-39 03 22 63

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.