zvounica start met puntendeling

Voor de mannen van ZVO/Unica Schutte ICT begon de competitie maandag met een gelijkspel. Thuis tegen FC Anatolia werd het 4-4.

Met vijf fitte spelers van het 1e team en aangevuld met drie spelers van lagere teams was de start allesbehalve vlekkeloos voor coach Eric Logtenberg. FC Anatolia begon uitstekend aan de wedstrijd en binnen twee minuten lag de 0-1 van Burak Yargan achter keeper JP Ekkel. ZVO/Unica Schutte ICT was wakker geschud en in de 4e minuut was het Stef Raben die in een man-meer-situatie de 1-1 liet aantekenen. Redmar Roelofs scoorde in de13e minuut opnieuw in een man-meer-situatie de 2-1.

Twee minuten voor het einde van de eerste helft beging keeper Caglar Yilmaz een overtreding voor zijn goal. De scheidsrechter bestrafte de goalie met een gele kaart en een penalty voor ZVO/Unica Schutte ICT. Rik Jan de Groot miste deze uitgelezen mogelijkheid.

Vijf minuten na rust haalde Rik Jan de Groot alsnog zijn gram door de 3-1 te scoren. FC Anatolia voerde nu de druk op en uit het niets viel de 3-2. Gescoord door Mehmet Rashid.

Vijf minuten voor tijd kwam alsnog de gelijkmaker op het bord. Burak Kilicarslan mocht een vrije trap nemen. Met een geplaatste schot schot had de niet geheel vrijuit gaande JP Ekkel het nakijken. Twee minuten voor tijd leek alsnog het doek voor ZVO/Unica Schutte ICT te vallen.

Erik Soepenberg trok aan de noodrem en mocht met zijn 2e gele kaart de wedstrijd uit kijken. FC Anatolia middels Burak Kilicarslan scoorde met nog een kleine minuut op de klok de 3-4. ZVO/Unica Schutte ICT zette een extra veldspeler in als ‘vliegende’keeper. En met een geplaatst schot was het Eric Logtenberg die in de laatste seconden alsnog de gelijkmaker binnenschoot. Eindstand 4-4.

Volgena coach Eric Logtenberg uiteindelijk een verdiend resultaat.

Programma:

Vrijdag 14 september, 20:00 uur: SK Turkuaz 1 – ZVO/Unica Schutte ICT 1

Woensdag 19 september, 20:30 uur: WSV 1 – ZVO/Unica Schutte ICT 1

Woensdag 26 september 20:15 uur: ZVO/Unica Schutte ICT 1 – Club HAC 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.