zaal kappers wordt hofleverancier

De huidige eigenaren, Jean en Karin Huitink, zijn de vijfde generatie die met succes het bedrijf leiden. Bovendien heeft het bedrijf een specifieke functie binnen de gemeenschap: het is het sociale, culturele en maatschappelijke trefpunt van Hoonhorst.

De eigenaren vieren dit weekend het 150-jarige bestaan van het bedrijf, en betrekken daar de lokale samenleving bij. Zo worden de opbrengsten van de receptie verdeeld over vier goede doelen, die tijdens de uitreiking bekend werden gemaakt. “Het zijn doelen binnen en buiten Hoonhorst geworden”, vertelt Karin. “We hebben gekozen voor Unicef, Stichting Oekraïne, EHBO Hoonhorst-Dalfsen en de Sinterklaasgroep.” De goede doelen werden niet zomaar uitgekozen. Ze moesten een handgeschreven brief met motivatie insturen, want e-mail, dat was er 150 jaar geleden immers ook niet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.