yes de eerste pepernoten al weer gegeven

Even een broodje gekocht en toen zagen we ze liggen: de eerste pepernoten van het jaar. Onze eerste pepernoten van het jaar. Want het schijnt dat als je op de eerste herfstdag pepernoten koopt, dat je dan al lang niet de eerste meer bent.

Benauwend, want dan is het dus al zo weer Sinterklaas. En dan worden de dagen dus snel al maar korter. Maar ook wel lekker. “Vorige week lagen ze er al,” vertelde de juffrouw in de winkel, “maar die waren al heel snel uitverkocht, dus hebben we snel weer nieuwe gebakken.”

We zijn nog niet in de supermarkt geweest, liggen ze daar ook al?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.