workshop mozaiek in vechtgenotenhuis

Onder leiding van Thea Veenstra zijn dinsdagmorgen en -midag 2 oktober weer twee workshops mozaïek in het Vechtgenotenhuis. . Met mozaïek kunt u leuke, decoratieve werken maken, maar ook kunt u bestaande gebruiksvoorwerpen een apart uiterlijk geven door met mozaïek te bewerken. Thea geeft deze workshop nu ‘s morgens en ‘s middags. De kosten zijn 5,00 euro per persoon,exclusief materiaal zoals glas, tegel of kiezel.

Aanvang 9.30 en 14.00 uur. Opgave minimaal twee dagen vooraf. Minimaal vier, maximaal tien deelnemers. Aanmelden/info: vechtgenoten@live.nl of tel.nr 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.