Home / archiefcentraal / workshop mozaiek in vechtgenotenhuis

workshop mozaiek in vechtgenotenhuis

Onder leiding van Thea Veenstra zijn dinsdagmorgen en -midag 2 oktober weer twee workshops mozaïek in het Vechtgenotenhuis. . Met mozaïek kunt u leuke, decoratieve werken maken, maar ook kunt u bestaande gebruiksvoorwerpen een apart uiterlijk geven door met mozaïek te bewerken. Thea geeft deze workshop nu ‘s morgens en ‘s middags. De kosten zijn 5,00 euro per persoon,exclusief materiaal zoals glas, tegel of kiezel.

Aanvang 9.30 en 14.00 uur. Opgave minimaal twee dagen vooraf. Minimaal vier, maximaal tien deelnemers. Aanmelden/info: vechtgenoten@live.nl of tel.nr 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Home / archiefcentraal / workshop mozaiek in vechtgenotenhuis

workshop mozaiek in vechtgenotenhuis

Thea Veenstra leidt dinsdagmorgen en -middag 4 september weer workshops mozaïek in het Vechtgenotenhuis. Met mozaïek kun je leuke, decoratieve werken maken, maar ook kun je bestaande gebruiksvoorwerpen een apart uiterlijk geven door met mozaïek te bewerken.

Thea geeft deze workshop nu ook op de middag. De kosten zijn 5,00 euro per persoon, exclusief materialen zoals glas, tegel en kiezel.

De workshops beginnen om 9.30 en 14.00 uur. Opgave kan tot maximaal twee dagen van tevoren. Er zijn minimaal vier deelnemers nodig om de workshops door te laten gaan. Aanmelden kan via vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Home / archiefcentraal / workshop mozaiek in vechtgenotenhuis

workshop mozaiek in vechtgenotenhuis

Thea Veenstra leidt dinsdagmorgen en -middag 4 september weer workshops mozaïek in het Vechtgenotenhuis. Met mozaïek kun je leuke, decoratieve werken maken, maar ook kun je bestaande gebruiksvoorwerpen een apart uiterlijk geven door met mozaïek te bewerken.

Thea geeft deze workshop nu ook op de middag. De kosten zijn 5,00 euro per persoon, exclusief materialen zoals glas, tegel en kiezel.

De workshops beginnen om 9.30 en 14.00 uur. Opgave kan tot maximaal twee dagen van tevoren. Er zijn minimaal vier deelnemers nodig om de workshops door te laten gaan. Aanmelden kan via vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.