westermolen na renovatie weer geopend

De Westermolen is vanaf zaterdag 8 september na anderhalf jaar weer open voor het publiek. Na een grondige renovatie van de molen en restauratie van de bijgebouwen is iedereen weer welkom in de molen.

In een van de bijgebouwen is permanent de Boerderijwinkel De Groene Marke gevestigd. Het andere bijgebouw is geschikt voor culturele activiteiten. Hennie van der Vegt, kunstschilder en oud-Dalfsenaar is de eerste die hier zijn werk toont: schilderijen geïnspireerd op de bloeiende natuur.

In de molen is een verhalenvertelster; troubadours uit Deventer brengen Oudhollandse liedjes ten gehore en rondom de molen is een markt met onder andere antiek en curiosa, boeken, planten, kunstkaarten, kaarsen en streekproducten. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.