vrijwilligers stellen geste de venekloeten op prijs

“Met een hapje en een drankje willen wij u voor uw inzet tijdens het afgelopen seizoen bedanken.” Met die woorden waren de vrijwilligers van de Dedemsvaartse carnavalsvereniging De Venekloeten uitgenodigd voor de vrijwilligersavond van zaterdagavond 8 september in en rond ‘De Olde Zwienestal’. Het bestuur van de carnavalsvereniging heeft al vele jaren de gewoonte om haar vrijwilligers en hun partners een gezellig avondje aan te bieden. De vrijwilligers stellen die tegenprestatie voor geleverde vrijwilligersdiensten zeer op prijs.

Voorzitter Harry Hulleman mocht zaterdagavond een flink aantal vrijwilligers begroeten. In totaal hadden circa vijfenzeventig personen zich aangemeld en die waren ook allemaal aanwezig. In zijn openingswoord dankte hij gastheer en gastvrouw Gerard en Trijntje de Wagt niet alleen met woorden, maar ook met een kleine attentie en een bos bloemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.