voorverkoop oktoberfest in volle gang

Sinds de start van de voorverkoop heeft al weer een flink aantal mensen laten blijken het Dalfser Oktoberfest niet te willen missen. “Wat dit jaar opvalt is dat er vooral veel grote aantallen kaarten tegelijk gekocht worden” aldus de organisatie. “Dat geeft aan dat mensen met vrienden, buren of hele voetbalteams naar ons ‘überraschende’ feest willen komen.”

“We proberen al jaren een laagdrempelig feest neer te zetten om zoveel mogelijk mensen met de geweldige sfeer in contact te laten komen. Ook mooi is dat je er jong en oud door elkaar ziet en van binnen en buiten de regio. Speciaal voor de genieters van de muziek creëren we dit jaar een verhoogd zitgedeelte waar ook nog eens bediening rondloopt. Op die manier kan iedereen op zijn of haar eigen manier van het feest genieten en je wordt ook nog eens op je wenken bedient.”

Vanzelfsprekend komen er ook weer houtsnippers op de vloer, Duitse bankjes, mooie aankleding en berglandschap als achtergrond en natuurlijk pullen bier en ‘bratwurst’. Dit zijn ingrediënten die niet mogen ontbreken op dit feest.” Stichting Drei Manner pakt dit jaar extra uit met een groot aantal Tiroler artiesten. Met artiesten als Ruud Appelhof, Tiroler Teufel en als hoogtepunt Alexandra Schmied met haar band “Team Alpin” worden de Tiroler klanken goed vertegenwoordigd.

Het Dalfser Oktoberfest, met een knipoog naar het echte Oktoberfest in Munchen, vindt weer plaats op de tweede zaterdag van oktober in De Trefkoele in Dalfsen. “Zoals onze oosterburen het al eeuwen gewend zijn beginnen zulke feesten al op tijd en ook bij ons gaat het programma dus al goed van start om 19:00 uur. In totaal hebben we een zes uur durend programma vol met artiesten en vermaak.”

Het Dalfser Oktoberfest vindt op 13 oktober plaats in ontmoetingscentrum De Trefkoele. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Jansen en De Trefkoele in Dalfsen. Ook zijn ze te bestellen via www.dalfseroktoberfest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.