volkswagen transporters gestolen bij attractiepark

Op het parkeerterrein van Attractiepark Slagharen werd tussen zaterdagochtend 15 september 09:50 en zaterdagmiddag 18:15 een zwarte Volkswagen Transporter gestolen. Het ging hier om een verlengd model met een dubbele cabine (2-VGH-57) . De andere Volkswagen Transporter (zwart van kleur, 64-BV-PT) stond op dezelfde parkeerplaats en deze werd tussen 10:30 en 18:30 weggenomen.

De politie verzoekt eventuele getuigen of mensen die iets opvallends hebben gezien op de parkeerplaats bij een van de VW transporters om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Naar de diefstallen wordt een onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.