Home / archiefcentraal / volkswagen transporters gestolen bij attractiepark

volkswagen transporters gestolen bij attractiepark

Op het parkeerterrein van Attractiepark Slagharen werd tussen zaterdagochtend 15 september 09:50 en zaterdagmiddag 18:15 een zwarte Volkswagen Transporter gestolen. Het ging hier om een verlengd model met een dubbele cabine (2-VGH-57) . De andere Volkswagen Transporter (zwart van kleur, 64-BV-PT) stond op dezelfde parkeerplaats en deze werd tussen 10:30 en 18:30 weggenomen.

De politie verzoekt eventuele getuigen of mensen die iets opvallends hebben gezien op de parkeerplaats bij een van de VW transporters om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Naar de diefstallen wordt een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.