voetbalpool kan weer ingevuld worden

De wedstrijden voor de Vechtdal Centraal/Time Out Sport Jack Hutten Toto zijn weer toegevoegd. De pool kan dus weer worden ingevuld. Ook kan iedereen zich nog steeds aanmelden.

Een heel jaar lang kun je met de toto elke week uitslagen van sportwedstrijden voorspellen. Je hoeft niet de uitslag te geven, maar je vinkt elke week van meerdere wedstrijden aan wie jij denkt dat er gaat winnen. Denk je dat de thuisclub wint, dan zet je een vinkje bij ‘1’. Denk je dat de winst naar de bezoekers gaat, dan vink je ‘2’ aan. Wanneer je denkt dat geen van beide clubs wint, dan klik je op het vakje ‘3’. Simpeler kan niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.