Home / archiefcentraal / verrassende modeshow bij de grutte moole

verrassende modeshow bij de grutte moole

Bij de Grutte Moole in hartje Dalfsen was het maandag 10 en dinsdag 11 september flink druk, toen Gerna Dwars een modeshow hield. De Grutte Moole bevindt zich in Dalfsen is een historisch pand, maar binnen is het boordevol actuele mode. De gasten bij de modeshow werden ontvangen met een prosecco waarna ze konden genieten van een spetterende show. “En het was vooral gezellig,” aldus Gerna Dwars.

Voor de pauze werd er sportieve kleding geshowd van de merken Mc Gregor, het nieuwe Spaanse merk Aldo Martin met gebreide vesten en jurkjes. Ook waren de veelzijdige Rosner jeans aanwezig. De schoenen en laarzen maakten de “looks” compleet en kwamen van Dwars Schoen en Sportmode.

Verrassend waren de Audrey Hepburn broeken met slanke truien van Madmen. Londen, jaren zestig, maar helemaal 2012. De stoere Aqua en Timberland laarzen met vacht en in naturel, blauw en groen ademden die sfeer mee. Het was veelzijdig en voor elke portemonnee. “Mooi hoeft niet altijd duur te zijn”, aldus Gerna Dwars, “Maar ik kies wel altijd voor iets extra’s”. Dat lukte. Met mooie Italiaanse jurkjes van Eroke, zeer betaalbare kleding van Sao Paulo en Kyra en Ko, de toegankelijke gestileerde Josephine & Co en de jassen van Gil Bret.

De pumps en korte laarsjes van Gabor en ViaVai, Högl en Footnotes vielen op in kleurigheid en sierlijkheid met vlotte, modieuze zwart-, rood- en bruintinten. Gerna Dwars leidde de hele modeshow zelf als ladyspeaker en gaf veel informatie over de kledingstijl van de komende winter. “Charmant en mooie kleuren zijn trefwoorden voor dit seizoen”, gaf Gerna aan.

Mede dankzij haar medewerkster Nicolette en Dwars Schoen en Sportmode was het een informatieve avond vol ideeën. De gasten gingen met veel nieuwe ideeën naar huis. Meer informatie op www.gruttemoole.nl of via info@gruttemoole.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.