verkoop westflank start binnenkort

Voor de verkoop van de tien woningen op het 11 Aprilplein gaat Artica eerst in gesprek met de woningzoekenden in Ommen. Evert Slooten van Artica: “Het gaat om winkels op de begane grond en tien woningen op de verdiepingen. De oppervlakte van de woningen varieert van 85 tot 110 vierkante meter woonoppervlak verdeeld over twee verdiepingen.”Artica wil eerst weten waar op dit moment de meeste behoefte aan bestaat en gaat daarom een aantal informatieve bijeenkomsten organiseren. Slooten: “Ik denk dat het past bij de huidige tijd dat je gewoon met mensen om tafel gaat om te horen wat men nu eigenlijk precies wil en dat je daar je plannen op af stemt.”

Na deze bijeenkomsten wordt besloten of de appartementen verhuurd of verkocht gaan worden (of een combinatie). Koopprijzen zullen vanaf 155.000 euro vrij op naam op de markt worden, voor de huur wordt gedacht aan 750 euro per maand.

Geïnteresseerden voor de kop van de Varsenerstraat of mensen die aanwezig willen zijn bij de bijeenkomsten over het 11 Aprilplein kunnen zich melden bij Sallands Goed makelaardij via ommen@sallandsgoed.nl of 0529-455055.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.