usv deelt punten met activia

De coaches van Activia en USV wisten na afloop van de wedstrijd eigenlijk niet goed want zij moesten vinden van de 0-0 eindstand. Ogenschijnlijk was Actvia de bovenliggende partij maar de betere kansen waren gedurende de hele wedstrijd voor USV. De sympathieke Solen van Activia vond dat zijn team te weinig aanspraak kon maken op de overwinning omdat zijn spelers te weinig duels wisten te winnen en de tweede bal altijd voor USV was. Nijlant was van mening dat zijn mannen wat slimmer met de geboden mogelijkheden hadden moeten omgaan en er wellicht meer ingezeten had dan het gelijke spel.

In de eerste helft golfde het spel op een neer. De Twellonaren waren vanaf het eerste fluitsignaal met korte en lange ballen, zowel over de grond als door de lucht, op zoek naar hun targetman Coen Kolkman. Deze fysiek ijzersterke spits is altijd aanspeelbaar, is nauwelijks van de bal te krijgen en legt praktisch alle ballen panklaar voor zijn medespelers.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij na ruim 20 minuten de 0-1 op zijn hoofd had. Zijn kopbal werd echter door de lat gekeerd. Met goed opgezette aanvallen probeerde USV onder de druk van de gasten uit te komen en dat lukte ook een aantal malen uitstekend. Maar voor of binnen het strafschopgebied van Activia strandden de aanvallen veelal in schoonheid.

Na de pauze een zelfde spelbeeld. Activia zette alles in het werk om de 0-1 te forceren maar de verdediging van USV gaf geen krimp. Ook nu was het USV dat een handvol keren dreigend voor het doel van Bas Wennink verscheen. Maar Rick Timmerman, Sander Schaeffer, Frank Kuiper en Ross van Overbeek konden het net niet vinden.

De 0-0 stand bleef dan ook tot en met het laatste fluitsignaal, van de goed leidende scheidsrechter Raaben uit Enschede, op het scorebord staan.

Zondag staat voor USV de uitwedstrijd tegen Colmschate op het programma. Op sportpark De Achterhoek in Deventer wordt om 14.00 uur afgetrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.