Home / archiefcentraal / usv binnen en buiten de lijnen actief

usv binnen en buiten de lijnen actief

Na de promotie uit de vijfde klasse via het winnen van de nacompetitie, is USV uit Nieuwleusen ingedeeld in de vierde klasse H. Hierin maar liefst zeven ploegen uit Deventer en omstreken. Een aantal hiervan wordt hoog ingeschat. Naar verwachting gaan Colmschate en IJsselstreek zeker meedoen om de prijzen. Maar ook van oude bekende Activia en Diepenveen wordt veel verwacht. USV treft in OVC ’21 uit Ommen en Lemelerveld een tweetal streekgenoten. De dorpsgenoten uit Lemelerveld willen ongetwijfeld zo snel mogelijk terug naar de derde klasse. Volledig nieuw voor USV is tegenstander Wilp.

Voor USV is handhaving op dit hogere podium de enige doelstelling. Dat wordt hoe dan ook een uitdaging. Ook al omdat USV-trainer Joshua Nijlant, die aan zijn vijfde seizoen begint op sportpark Hulsterlanden, met Stefan Buitenhuis (lager team sv Dalfsen) en Eric van der Sande (gestopt) nogal wat ervaring is kwijtgeraakt. Hun plaatsen worden ingenomen door Frank Kuiper en Chiel de Weerd, twee talenten uit de jeugdopleiding van USV.

Bij de jeugd is USV vertegenwoordigd in alle categorieën, inclusief een meisjes B-team. Verder wordt voor het eerst gestart met een zestal F-teams. Dat is een clubrecord.

Buiten de lijnen staan er komend seizoen twee opvallende bouwprojecten op het programma, waarvoor alle tekeningen intussen zijn gemaakt. Als eerste wordt werk gemaakt van de overkapping van het boardingveld, waardoor deze multifunctionele ruimte nog beter en vaker benut kan worden.

Ook liggen de plannen klaar om het clubgebouw op de eerste verdieping via een personenlift beter toegankelijker te maken voor minder validen. Een investering die mede mogelijk wordt gemaakt door de ondersteuning van maatschappelijk betrokken organisaties.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.