stuwzangers zingen voor rode kruis rotterdam

Evenals vorig jaar verzorgde het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ een gezellige avond voor het Rode Kruis uit Rotterdam in het Laarhuis te Ommen. Ook nu werd het weer een heel gezellige avond.

Ongeremd werd er meegedaan tijdens de diverse liederen, waarbij de begeleiding van de aanwezigen uit Rotterdam duidelijk het voortouw nam. De ene act volgde de andere spontaan op.

Men had zelfs toepasselijke matrozenpakjes meegenomen vanuit onze grootste havenstad. Het werd een avond vol plezier. Zowel de Rotterdamse gasten als het koor hebben genoten. De diversiteit aan liederen was groot. The Beach Boys, Jan Smit, Trea Dobs en Frank & Mirella: zij allen kwamen voorbij.

Toepasselijk was natuurlijk ook het Rotterdamse Ketelbinkie met Anton Schotman in de hoofdrol. Tijdens De woonboot – met Ben Meulman als solist – werd spontaan een echte boot gecreëerd. Dat hadden ‘de Stuwzangers’ nog nooit meegemaakt en zij waren ‘de richting’ dan ook behoorlijk bijster zo bleek weldra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.