Home / archiefcentraal / sportinstuif voor senioren

sportinstuif voor senioren

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt iedere woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur een sportinstuif voor senioren. Voor senioren is beweging belangrijk. Dit sportuurtje is zeer geschikt voor de actieve 65-plussers. Beweging wordt afgewisseld met balspelen.

De sportinstuif wordt gegeven door de enthousiaste sportinstructeur Jan Kats in de Schakel, Koningin Wilhelminalaan te Nieuwleusen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 0529-434570.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.