spannende en lange dag voor azmani

Azmani stond woensdagochtend al om 7 uur met een aantal noordelijke Kamerleden bij het Centraal Station in Groningen om te proberen om nog een paar zwevende kiezers over te halen. Rond 14 uur brengt hij zelf zijn stem uit bij het stembureau bij restaurant de Bootsman in Stegeren en daarna vertrekt hij richting Den Haag. “Eerst ga ik met een aantal campagnevrijwilligers uit eten om hen te bedanken voor alle inspanningen van de afgelopen weken. Daarna gaan we naar Scheveningen.”

Daar – in de Carlton Beachclub om precies te zijn – wacht Azmani met zijn partijgenoten de uitslagen af. “Het gaat heel spannend worden tussen de VVD en de PvdA. Ik denk dat het pas laat in de avond duidelijk is wie er gaat winnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.