Home / archiefcentraal / sjam marienberg speelt vroeg voor sinterklaas

sjam marienberg speelt vroeg voor sinterklaas

Jarenlang organiseerde Stichting JeugdActiviteiten Mariënberg (SJAM) diverse feestjes in zalencentrum ‘Den Mariënberger’ en werd onder andere oud en nieuw gezellig ingeluid. Nu stopt SJAM als stichting en besloot men het bedrag wat er nog op de rekening stond te verdelen onder scholen en sportverenigingen in Mariënberg en Beerzerveld. Afgelopen week overhandigden Robert Bouwhuis en Erick Binnenmars namens Stichting SJAM Mariënberg de waardevolle cheques en speelde het duo al vroeg voor Sinterklaas.

Basisscholen de Schakel en de Regenboog uit Mariënberg en de Hoekstee uit Beerzerveld ontvingen bij Café Mans (Binnenmars) ieder een bedrag van 575 euro, zo ook peuterspeelzaal het Elzenhofje.

Een dag later verzamelden zich op sportpark het Westerpark Voetbalvereniging Mariënberg, Volleybalvereniging de Pallegarste en Gymnastiekvereniging MaBeCo. Deze sportclubs mochten tevens een cheque van 575 euro in ontvangst nemen. Bovendien mag ook Hut Mariaborch, fraai gesitueerd aan de rand van Mariënberg, binnenkort een aanzienlijk bedrag verwachten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.