Home / archiefcentraal / scd83 speelt kater weg

scd83 speelt kater weg

SCD’83 heeft zaterdag een goed antwoord gegeven op de nederlaag van vorige week. Tegen DKB dat met maar liefst 10-2 van Kampen had gewonnen, speelde de ploeg van Jan Peter Jonkman een goede wedstrijd en won met 5-2. In de eerste helft bleef het lang spannend en hadden beide teams kansen om de score te openen. Vooral Mo Hadji vam DKB kreeg een paar beste kansen.

Na rust was het SCD dat de score opende en toen vol doortrok. DKB moest terug en stond het door Erik Wencker, Dennks Gras, Peter Joosten en Sven van Hulst met 4-0 achter. Invaller Jarko van Zandwijk scoorde daarna tegen maar Ramon Hulleman maakte snel erna de 5-1. Jarko bepaalde op het eind de eindstand op 5-2. Goed herstel dus voor SCD’83.

Bruchterveld moest naar Wilsum en begon sterk aan de wedstrijd, maar moest al snel twee goals toestaan. Gelukkig voor Burchterveld moest vlak voor de rust Wilsum met 10 man verder. Na rust was het éénrichtings verkeer en door mARTIJN Huisjes en Jarno Otten kwam Bruchterveld langszij. Wilsum leek rijp voor de sloop maar herpakte zich en kon het punt behouden.

Avereest moest naar Reaal Dronten en won afgetekend met 1-4. Avereest was de betere ploeg en won dan ook dik verdiend. Als de kansen beter benut waren, was de score nog veel hoger uitgevallen. Aveerst kwam door Marcel Baas op voosprong waarna René Koster twee keer scoorde. Reaal krabbelde éénmaal tegen maar Jan Fictorie maakte in blessuretijd de 1-4. Avereest gaat samen met Edon, Storica aan de leiding met 6 punten. Bruchterveld heeft er 4, SCD’83 en DKB 3 terwijl Lemele nog geen enkel punt heeft.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.