publiek back home wil in 2013 weer

Het leek allemaal zo makkelijk. Van 1998 tot en met 2007 organiseerden Gert Tack, Charles Fontijn, Dick Zwiers, Henk Smit, Cor Hoeben en Roel Zweers, die in de 70’s plaatjes draaiden in de Hardenbergse discotheken The Castle, Papillon en The City, tien keer een zeer succesvolle poprevival ‘Back Home’. In 2007 werd bij het afscheid gezegd ‘tot over vijf jaar’ en afgelopen zaterdag troffen de deejays van toen hun publiek van toen dus weer in de Evenementenhal, want belofte maakt nu eenmaal schuld. Het eenmalige popfeest van afgelopen zaterdag werd echter zo’n succes dat tientallen mensen uit het publiek de deejays benaderden om ook in 2013 weer een Back Home te organiseren.

Roel Zweers namens de deejays hierover: “Natuurlijk is dat niet de bedoeling en natuurlijk is dat niet de opzet van dit eenmalige feestje, maar we zijn wel heel erg verrast door de vele mensen die hier echt naar vroegen. En toen ook Jos Warringa, waarmee we deze editie van Back Home organiseerden, zich namens de Evenementenhal erbij aansloot keken we elkaar als deejays wel even aan. Maar besloten is er niets. Daarom heb ik bij het afscheid nemen van het publiek niets durven zeggen over de toekomst. Eerst dit fantastische succes maar eens verwerken.”

De formule van Back Home staat nog steeds als een huis, zo bleek afgelopen zaterdag. Men neme: een grote hal die is omgetoverd tot megadisco, een prachtig podium, geweldig licht en geluid, bediening die zichtbaar meedeed aan het feest, zes ouwe deejays en een platenlijst om van te watertanden. Dat waren de ingrediënten achter het succes van afgelopen zaterdagavond. Een volle Klepperzaal genoot van alles wat the seventies muzikaal hebben gebracht. Er werd van 21.00 tot na 02.00 uur gedanst en Back Home was weer één groot feest der herkenning.

Binnenkort zullen de deejays elkaar ontmoeten voor de evaluatie van hun elfde popfeestje. Wellicht dat er dan ook duidelijkheid ontstaat over de toekomst van Back Home.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.