primeur yoga en wellnesskleding uit lemele

De uit Lemele afkomstige ontwerpster Emke Haijtema opent vanaf begin oktober vanuit Lemele de virtuele deuren van haar webwinkel in yogakleding.

Via deze winkel verkoopt zij de door haar ontworpen yoga- en wellnesskleding die zij onder eigen label laat produceren. Onder de naam Yoga Fashion Elegance wordt sportieve, modieuze en elegante yogakleding gemaakt. De kleding is niet alleen geschikt voor yoga en wellness, maar ook voor talloze andere sportieve activiteiten zo als pilates, tai chi, dance en body balance.

Gat in de markt

Emke heeft hiermee een gat in de markt aangeboord. Zij merkte dat sportieve kleding vaak in stijl en draagcomfort achterblijft. Daarom ontwikkelde zij kleding met een hoog draagcomfort, een elegante uitstraling en een hoogwaardige afwerking. De kleding is eenvoudig te combineren op kleur en stijl. Door deze mix & match ontstaan verrassende individuele combinaties.

Passie

De passie van Emke voor kleuren, stoffen en materialen en haar stijlgevoel spreken uit ieder kledingstuk. De kleding is zijdezacht en valt mooi om het lichaam. Zij deed haar kennis en liefde voor kleuren, stoffen en materialen op tijdens haar werk als purser voor vips op intercontinentale vluchten en was jarenlang werkzaam in de modewereld. Nu wil zij deze passie graag delen en haar klanten van binnen en buiten laten stralen.

Hoog draagcomfort in stijl

Het draagcomfort is dermate hoog dat je je tijdens het dragen met al je aandacht op je activiteiten, zoals yoga of pilates, kunt richten zonder afgeleid te worden door slecht zittende en/of knellende kleding en er bovendien stralend en elegant uitziet.

www.yogafashionelegance.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.