prijzen voor vechtdalclubs bij concours beerze

Zowel ponyclub Avereest e.o. als Hippisch Nieuwleusen hebben in het weekend met succes meegedaan aan het concours in Beerze.

Ilja Bakker van ponyclub Avereest werd met pony Alegro eerste in het klassiek springen in de klasse L, categorie D/E. Ook won ze de eerste prijs in het klassiek springen in de klasse M. Clubgenoot Britt Hengeveld heeft de eerste prijs gehaald met haar pony Aemy met het progressief springen in de klasse L cat D/E.

Tessa Rumph heeft met haar pony Primera twee keer een eerste prijs behaald in de B-dressuur categorie A/B met 198 en 187 punten. Met haar pony The Corws General heeft zij de tweede prijs gehaald in de B-dressuur categorie A/B met 188 punten.

Anouk van den Brink met Karl 2e prijs in het B- springen categorie C.

Mimi Baauw heeft met haar pony Lillith de tweede prijs gehaald in de B-dressuur categorie C met 194 punten. Marie van der Weide heeft met Himmerens Charleston in de klasse B-dressuur categorie E een tweede plek gehaald met 194 punten en een vierde plek met 194 punten. Haar zus Grietje reed met Mistral in de klasse M1 categorie C/D/E. Ze werd eerste met 198 punten.

Hippisch Nieuwleusen

Kaya Schoemaker van Hippisch Nieuwleusen won met Tofee bij het dressuurrijden in de klasse B, categorie C een eerste en tweede prijs met 201 en 187 punten. Met haar andere pony Lambrusco won ze in de klasse B springen de vijfde prijs in het klassieke parcours, en de derde prijs in het progressieve parcours.

Matty den Boer werd met My Fair Lady twee maal vierde in de klasse L/D klassiek en progressief. Iwan Journee werd met Kim tweede in de klasse B/C klassiek.

Een ander lid van Hippisch Nieuwleusen, Wianne Huzen, won met Noa in Wierden een eerste prijs in de klasse B/C progressief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.