Home / archiefcentraal / prijswinnaars bij wereldwinkel dalfsen

prijswinnaars bij wereldwinkel dalfsen

Wereldwinkel Dalfsen hield zaterdag 1 september in het kader van het 25 jarig bestaan een flyeractie. Iedere uitgereikte flyer was tevens een lot. De trekking heeft op 1 september, gedurende de reünie, plaatsgevonden.

De uitreiking van de prijzen vond afgelopen vrijdag 7 september in de Wereldwinkel plaats. De prijswinnaars ontvingen uit handen van een van de bestuursleden (Gerard Hemmen) hun prijs. (op de foto van links naar rechts) Marieke van Pijkeren (1e prijs), Amber Legebeke (2e prijs) en Annie Flierman (3e prijs).

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.