Home / archiefcentraal / politie ommen en dalfsen verhuist woensdag

politie ommen en dalfsen verhuist woensdag

Het merendeel van de politiemensen in Dalfsen en Ommen verhuist woensdag 5 september vanuit de huidige politiebureaus naar het nieuwe bureau aan de Schurinkstraat 44 in Ommen (DOEK). Die woensdag zijn zowel het oude als het nieuwe politiebureau in Ommen voor het publiek gesloten. Het politiebureau in Dalfsen is die middag wèl geopend.

Vanaf donderdag 6 september is het nieuwe politiebureau in Ommen iedere werkdag tussen 09:00 en 12:30 uur voor het publiek geopend. In Dalfsen kan het pubkliek vanaf die dag op werkdagen tussen 13:00 en 17:00 uur terecht in het huidige politiebureau aan de Molendijk. Dit bureau behoudt dus een publieksbalie en de wijkagenten blijven van daaruit werken.

Daarnaast gaat het bureau dienst doen als huisvesting voor IJssellandse politiemensen in opleiding.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.