ovc21 begint met gelijkspel in vierde klasse

OVC’21 is het nieuwe seizoen in de vierde klasse begonnen met een gelijkspel tegen Hattem. Hattem dat vorig seizoen lang mee deed met het kampioenschap kwam in de eerste helft door Tim Amptmeijer op voorsprong.

OVC’21 moest in de tweede helft al snel met 10 man verder na een rode kaart van Kay van ’t Zand. OVC’21 stroopte de mouwen eens flink op en Hendri Otten zorgde voor de gelijkmaker.

Hattem moest daarna met tien man verder want Jens Bode moest met rood van het veld. Het bleef 1-1 al kregen beide teams kans op meer.

USV kreeg in de 98 ste minuut een strafschop tegen. ABS liet zich deze kans niet ontnemen en Rick Witteveen schoot de 3-2 tegen de touwen. USV kwam al vlot op achterstand door Robin Stoel die al na 2 minuten ABS op voorsprong zette. USV kwam vervolgens langszij door een strafschop van Nieck de Weerd, waarna Sander Schaeffer na een klein uur de blauw-witten op voorsprong zette. Rick Muller maakte een kleine tien minuten voor tijd de 2-2 voor ABS en zag het erna uit dat USV een puntje zou mee nemen uit Bathmen. Echter de blessuretijd duurde voor de Nieuwleusenaren te lang en bleef USV met lege handen achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.