Home / archiefcentraal / oplaadpunt elektrische fietsen bij isala

oplaadpunt elektrische fietsen bij isala

Dermatologisch centrum Isala heeft sinds kort als eerste zorginstelling in de regio een oplaadzuil voor elektrische fietsen beschikbaar. Met deze volledig door zonne-energie opgeladen Ecotap kunnen zowel patiënten, bezoekers als medewerkers hun elektrische fiets, scooter of scootmobiel voortaan gemakkelijk opladen. Een initiatief waarmee Dermatologisch centrum Isala milieubewust gedrag hoopt te stimuleren.

Extra service

Het gebruik van elektrisch aangedreven fietsen en scooters neemt steeds meer toe. Een positieve ontwikkeling vindt Nel Menger, manager Dermatologisch centrum Isala. Met deze extra service hoopt zij het gebruik van de (elektrische) fiets te stimuleren en daarmee een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Milieuvriendelijk

De Ecotap oplaadzuil genereert middels een zonnepaneel stroom die in de laadzuil opgeslagen wordt. Ook op een bewolkte dag tapt de zuil energie uit daglicht in plaats van elektrische voeding. Een milieuvriendelijke en duurzame manier van energie opwekken. Aan de zuil kunnen vier fietsen tegelijkertijd worden opgeladen. Het opladen is gratis.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.