Home / archiefcentraal / open week kontrast sport en wellness

open week kontrast sport en wellness

De week staat bol van nieuwe activiteiten, cursussen, presentaties en rondleidingen. September is een maand waarin veel mensen een begin willen maken met sporten en bewegen. De vakanties zitten erop en de kilootjes moeten er weer af. Ook wanneer men al lang niet meer gesport heeft, of door lichamelijke ongemakken het sporten heeft verwaarloosd is dit een mooi moment om een nieuwe start te maken.

Naast een aantal nieuwe cursussen zoals Tai-Chi, Nordic Walking, Spinning en Hardlopen voor beginners is er een uitbreiding van de lessen Perfect Pilates. Ook biedt Kontrast een goed afvalprogramma met behulp van de gewichtsconsulente. Onlangs is Kontrast gecertificeerd als Preventiecentrum en bewijst daarmee een betrouwbare partner te zijn als het gaat om leefstijladvisering en beweegaanbod.

Op dit moment worden speciale beweegprogramma’s aangeboden voor mensen met diabetes of prediabetes. Hierover vindt op woensdag 26 september om 20 uur een presentatie plaats. Sauna Kontrast is voor velen nog onbekend. Daarin wil Kontrast verandering brengen door iedereen in de Open Week voor een ‘prikkie’ kennis te laten maken met dit voor velen nog onbekende paradijsje. Het volledige programma van de Open Week met onder meer ook informatie-uurtjes en rondleidingen is te vinden op www.kontrastdalfsen.nl. Ook kan men bellen voor meer informatie: 0529-434447

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.