Home / archiefcentraal / nieuwe repetitieruimte voor kleinkoor excelsior

nieuwe repetitieruimte voor kleinkoor excelsior

Met de nodige mankracht is de piano van Kleinkoor Excelsior overgebracht naar de basisschool Het Koloriet (voorheen Het Kompas), Patrijsstraat 4 te Ommen: de nieuwe repetitieruimte van Excelsior. Na ruim 20 jaar met veel plezier gezongen te hebben in de Julianaschool te Ommen gaat het koor vanwege sluiting van de Julianaschool, vanaf 13 september elke donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur repeteren in Het Koloriet.

Een nieuwe ervaring voor het koor en wellicht ook voor u? Het koor nodigt geïnteresseerden van harte uit om vrijblijvend te komen luisteren of mee te zingen. Liever eerst eens horen? Kom dan naar de Ommen-lifedag op 29 september. Het koor hoopt enkele zangdemonstraties te kunnen geven. Kijk voor meer informatie op www.kleinkoorexcelsiorommen.nl of bel 0529-462393.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.